Mâncarea umană pe care pisica ta o adoră

Mâncarea umană pe care pisica ta o adoră

Carnea
Carnea este o sursă esențială de proteină, aminoacizi, vitamine și energie pentru pisici, contribuind la menținerea sănătății și vitalității acestora.
Pisicile sunt carnivore, ceea ce înseamnă  au nevoie și de carne în meniul lor pentru o viață sănătoasă. Carnea este bogată în aminoacizi și proteine animale, deasemenea este principala sursă de nutrienți pentru pisici. Puteți hrăni pisica cu carne de pui și curcan, atâta timp cât sunt servite fără condimente precum sosuri, usturoi sau ceapă. Majoritatea veterinarilor avertizează împotriva cărnii crude din magazinul alimentar din cauza riscului de salmonela sau alte contaminări bacteriene.
Pâinea
O gustare ocazionala penetru pisicuta ta
Pâinea reprezintă o mare parte din dietă noastră, așa că vă puteți întreba dacă pisicile pot mânca acest aliment. Ei bine da, pisicile pot mânca pâine, dar cu o anumită moderație. Dar trebuie  rețineți că pâinea nu conține nicio valoare nutritivă pentru ele, așa că nu ar trebui să înlocuiască dietă lor normală cu hrană pentru pisici.
Ouă
Ouale sunt o sursă excelentă de proteine și acizi grași esențiali pentru pisici.
Ai fi surpins să afli că ouăle sunt în meniu pisicililor și sunt sigure, chiar benefice pentru pisici. Pline de proteine aminoacizi și vitamine B, astfel încât acestea sunt un tratament sănătos, dar asigurați-vă că gătiți ouăle înainte de a le servi piscii tale, ouăle crude pot fi o sursă de manila celulară, care poate provoca diverse simptome, cum ar fi vărsături sau diaree și pe măsură ce ouăle încep să se deterioreze pot crește alte bacterii.
Peste
Peste este o sursă excelentă de proteine și acizi grași omega-3.
Peștele gătit este sigur pentru feline și este o sursă excelentă de proteine în dietă pisicii și conține o sursă vitală de vitamine și aminoacizi care ajută la menținerea unei blană sănătoase. Cel mai bun mod de a servi peștele felinei este fiert tăiat în bucăți mici și fără condimente, asigurați-vă că îndepărtați toate oasele cu mare atenție.
Fructe Fresh
O gustare fresh nu strica niciodata.
Probabil ați observat că unele pisici mestecă plante pentru că au nevoie de ceva verde în alimentația lor. Fructele le oferă nutrienți  acidul folic și ajută la îndepărtarea materiale nedigerabile precum blană. Fructele ajută, de asemenea, la ușurare constipației.
Înapoi la blog

Produse Apreciate de Pisici

Cele mai vandute jucarii si accesorii de Pisici de pe Pisiceala.ro