Semne că pisica ta te consideră mama ei

Semne că pisica ta te consideră mama ei

Te urmărește peste tot

Mica felina vrea compania ta mereu
"Umbră" cu patru picioare care te urmărește prin casă este unul dintre cele mai comune semnale că pisica ta te identifica că o prezența maternă. Fie că te afli în baie, dormitor sau bucătărie pisicuță ta e mai mult că sigur în spatele tău și te urmărește cu mare atenție. Dacă tu și pisica ta ați dezvoltat un atașament profund arată cât de mult îi place animalului tău de companie să fie în preajma ta.

Doarme imrpeuna cu tine

Somnic pufos!
Somnul pune o pisică într-o poziție foarte vulnerabilă, poziția în care pisicile sunt foarte preocupate de siguranța lor și nu vor dormi acolo unde nu sunt sigure de împrejurimile lor. Dacă pisica ta s-a atașat de ține, s-ar putea să să își ocupe locul de odihina în preajma ta și să se ghemuiască foarte onfortabil. În timp ce dorm, pisicile vor stă doar lângă cineva pe care îl consideră de încredere, dacă pisica ta doarme cu ține este un semn de încredere, iubire și siguranță.

Toarce în prezența ta

Sunetul lor poate avea un efect foarte relaxant
Dacă pisica ta toarece când eșți în preajma ei demonstrează cât de puternică este legătura voastră. Felină ta încearcă să comunice cu ține prin sunete specifice și asta denotă că se simte fericită și entuziasmatăsă fie în preajma ta și încearcă să-ți spună totul despre asta. Poți încerca și tu să o imiiti pentru mai multă încredere.


Vrea să-și împărtășească mirosul cu ține

Pisicile își folosesc glandele de pe obraji pentru a-și marca teritoriul
Pisicile își folosesc glandele de pe obraji pentru a-și marca teritoriul cu mirosul lor. Așa că atunci când o pisică își freacă obrajii de picioarele tale sau de alte obiecte, încearcă să-și lase mirosul acolo că o formă de comunicare și marcarea teritoriului. Este o modalitate prin care pisicile își arată afecțiunea față de ține și încearcă să-și stabilească prezența în spațiul respectiv.

Îți Memorează rutină ta zilnică

Nu trebuie să fi surpins când pisica ta știe când pleci la job sau te pregătești de somn
Nu trebuie să fi surpins când pisica ta știe când pleci la job sau te pregătești de somn, ea încearcă să memoreze rutină ta deoarece vrea să se asigure că petreci destul timp cu ea fără să piardă energie inutil. Deci, dacă știe totul despre programul tău sigur știe și când să vină în brațele tale chiar și atunci când ai o zi grea.

Înapoi la blog

Produse Apreciate de Pisici

Cele mai vandute jucarii si accesorii de Pisici de pe Pisiceala.ro